Odbojkašice Crvene zvezde (©Crvena zvezda)
Odbojkašice Crvene zvezde (©Crvena zvezda)

Crveno-bele protiv debitanta: Zvezda ide u Inđiju po četvrtu pobedu

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.10.21. | 16:44

Ekipa Aleksandra Vladisavljeva sa novajlijom u Super ligi igra u subotu od 19 časova

Odbojkašice Crvene zvezde imaju savršen učinak u prvenstvu posle tri utakmice. U Inđiji će u subotu od 19 časova krenuti po četvrtu pobedu protiv ekipe koja je novajlija u Super ligi Srbije. Trener crveno-belih dama Aleksandar Vladisavljev je zadovoljan dosadašnjim rezultatima i sa velikim optimizmom dočekuje narednog protivnika.

Izabrane vesti

Uspeli smo da zabeležimo sve tri pobede, istina dve su bile sa minimalnim rezultatom 3:2, ali tu se i pokazao karakter ekipe. Što se tiče dosadašnjeg dela Lige, vrlo je neizvesno i ujednačeno u gornjem delu tabele gde pet, šest ekipa pretenduje na najviši plasman. Možda jeste iznenađenje što je ekipa Stare Pazove trenutno prva, ali prikazanim igrama zasluženo je na tom mestu”, rekao je Vladisavljev.

Crveno-bele su ove nedelje obezbedile plasman u četvrtfinale Kupa Srbije, pa će u narednom periodu imati mečeve na oba fronta.

Čeka nas jedan period gustog rasporeda gde se prepliću Liga i Kup. U narednih 12 dana očekuju nas četiri teške utakmice. Gostujemo u Inđiji debitantu, ekipi koja je dobro startovala. Imaju dve pobede i jedan poraz od Uba od 3:2. To nam govori da moramo biti oprezni, da ozbiljno uđemo u meč jer nas očekuje domaćin koji ima veliki motiv da odlično odigra meč protiv Crvene zvezde i zabeleži dobar rezultat”.

U narednom periodu najznačajniji zadatak je oporaviti ekipu i spremiti je da svaki meč dočeka motivisano.

Sigurno nije lako. Ovaj ritam zahteva psihofizički napor kako igračica tako i stručnog štaba jer treba pripremiti ekipu za utakmice, dovesti tim u situaciju da pruži svoj maksimum. Nije lako svaka tri dana izlaziti na teren sa takvim ambicijama, ali nema nam druge nego da napravimo takvu pripremu i fokus. Kad je raspored ovako gust to je specifična situacija, vrlo malo se trenira, radi se na oporavku ekipe, pripremi sledeće utrakmice. Sve se dešava kao na traci, dolazi novi rival, nova utakmica. Ali, to je neminovno u ovom delu sezone i mi to prihvatamo kao novi izazov i rešavamo ga najbolje što umemo”, zaključio je Vladisavljev.

Primač servisa Crvene zvezde Nevena Sajić je srećna zbog pobedničkog ritma u kom se ekipa nalazi.

Ponosna sam na saigračice... Možda početak nije bio kako smo očekivale, ali smo uspele da se izdignemo, posebno protiv Lajkovca kad smo pokazale karakter i dokazale da smo jedan od favorita za osvajanje Lige. Nadam se da ćemo nastaviti da beležimo pobede. Protiv Inđije je, možda, malo lakša utakmica. Ali ne smemo da se opuštamo, moramo da odigramo najbolje moguće”, podvukla je Sajićeva.



tagovi

ŽOK Crvena zvezdaAleksandar VladisavljevSuper liga Srbije za odbojkašice

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara